Travian: Legends панорама позадинеTravian: Legends нормални градTravian: Legends запаљени град
Travian: Legends Castle BackgroundTravian: Legends Roman ArmyTravian: Legends Roman Commander

Придружите се легендарнојСТРАТЕШКОЈ ИГРИ ЗА ЕКСПЕРТЕ

Истински пионир међу играма са хиљадама стварних играча!

Изаберите Вашу легенду

Освајач

Осетите звук бубњева док идете према непријатељским капијама. Смејте се њиховим престрављеним лицима и слабој одбрани. Дувају у трубе - узалудно. Ви ћете отићи са пленом пре него што они оседлају своје коње. Али пљачке нису довољне. Ваша војска ће расти, а са њом и Ваша жеља за још већом. Слободни сте. Слободно освојите сваки део овог сервера све док не почну да клече сви у Вашем пристуству.

Јачи од челика

Ратови се не добијају у једном дану. Нека сви други трче около и ударају једни друге док Ви успостављате успешну економију. Ви ћете стајати на врху зидина исмевајући бројне војске које губе свој дух. Надмудрите противнике на сваком потезу који направе. Поставите замке за њихову војску и тражите откуп за заробљенике. Организујте се са Вашим суседима, оснујте Ваш савез и постаните истински заштитник народа.

Водите као највећи

Александар. Цезар. Ви. Неке вође обликују читаве ере историје. Претворите Ваш савез из хорде ратника у непобедљиву силу. Прави вођа не седи у својој палати чекајући прави тренутак. Искористите Вашу харизму и дипломатске вештине да бисте одржали моћ, манипулисали Вашим противницима и заувек задржали Ваше царство. Не будите само део приче. Испричајте је. Ова ера је Ваша.

attackerattacker
defenderdefender
leaderleader

Играјте са хиљадама других

Истинско мрежно стратешко искуство

Уђите у причу која је у потпуности испричана сложеном мрежом акција свих њених играча. Путујте светом толико великим да и најбржем јахачу требају дани да га обиђе. Свирепи Тевтонци, опасни Римљани и лукави Гали ће бити на Вашој страни - или на Вашем путу. Трговачки системи у потпуности зависе од играча и омогућавају правој особи да створи богатство. Покушајте да поседујете сваки јединствени артефакт или да најбрже у историји изградите светско чудо. У Travian: Legends можете бити било ко.

Рај за стратега

Пут до власти

Сви највећи успони су почели на исти начин: полагањем првог камена. Након тога је све у Вашим рукама. Развијајте се све док прво село у сенци стабла не постане царство над којим сунце никад не залази. Истражите сервер и пронађите оазе богатства. И елиминишите све који покушају да стану на Ваш пут. Плодови Вашег рада ће се показати сваком грађевином, сваким војсником и напретком који ће развијати Ваше царство.

Епско ратовање

Докажите се

Пламтеће крхотине лете кроз небо уништавајући грађевине и наде одбране. Земља се тресе од војске која долази док небо постаје тамно од дима. Добродошли на игралиште за одрасле. Докажите од чега сте направљени играјући против хиљада других играча и зарадите Ваше место у Travian свету. Издвојте се са најбољом стратегијом или их једноставно нападајте сваких сат времена. Историја није направљена у старим општинама, него је одлучена на бојном пољу. Да ли сте кукавица или освајач?

Споменици вечности

Светско чудо

Нисте искусили истинску моћ све док не изградите нешто толико величанствено да цели свет застане и искаже поштовање. Израдите светско чудо заједно са Вашим савезом и сервер је Ваш. Највећи ратови ће се водити, најјачи савези ће се борити и на крају све може да зависи од једног одлучујућег потеза. У овом тренутку истине, пријатељи постају огорчени непријатељи, а стари ривали стварају очајничке савезе. Време је да хероји постану легенде. Да ли сте спреман/а?

Јединствене моћи

typetypetype