Travian: Legends Panorama pozadineTravian: Legends Grad normalnoTravian: Legends Grad gori
Travian: Legends Castle BackgroundTravian: Legends Roman ArmyTravian: Legends Roman Commander

Pridružite se legendarnojSTRATEŠKOJ IGRI ZA EKSPERTE

Istinski pionir među igrama sa hiljadama stvarnih igrača!

Izaberite svoju legendu

Osvajač

Osjetite zvuk bubnjeva dok idete prema kapijama svojih neprijatelja. Nasmijte se njihovim prestravljenim licima i slabim odbranama. Pušu u trube – uzaludno. Vi ćete otići sa sirovinama prije nego što njihovi prijatelji osedlaju svoje konje. Ali pljačke nisu dovoljne. Vaša će vojska rasti, a sa njom i Vaša želja za još većom. Slobodni ste. Slobodno osvojite svaki kutak ovoga servera sve dok svi ne kleknu u Vašoj prisutnosti.

Jači od čelika

Ratovi se ne dobivaju u jednom danu. Neka svi ostali trče okolo udarajući se dok Vi uspostavljate uspješnu ekonomiju. Vi ćete stajati na vrhu utvrđenih zidina, ismijavajući bezbroj vojski koje gube svoj duh. Nadmudrite svoje protivnike na svakom potezu koji učine. Postavite zamke za njihovu vojsku i uzmite otkupninu za zarobljenike. Sarađujte sa svojim komšijama, osnujte alijansu i postanite istinski zaštitnik naroda.

Vodite kao najveći

Aleksandar. Cezar. Vi. Neke vođe oblikuju čitave ere historije. Pretvorite Vašu alijansu iz horde ratnika u nepobjedivu silu. Pravi vođa ne sjedi u svom dvorcu čekajući pravi trenutak. Iskoristite Vašu karizmu i diplomatske vještine za održavanje moći, manipulisanje Vašim suparnicima i zadržite svoje carstvo zauvijek. Nemojte biti samo dio priče. Ispričajte je. Ova era je Vaša.

attackerattacker
defenderdefender
leaderleader

Igrajte sa hiljadama drugih

Istinsko online strateško iskustvo

Uđite u priču koja je u potpunosti ispričana složenom mrežom akcija svih njenih igrača. Putujte svijetom toliko velikim da i najbržem jahaču trebaju dani da ga obiđe. Svirepi Teutonci, opasni Rimljani i lukavi Gali će biti na Vašoj strani - ili na Vašem putu. Trgovački sistemi u potpunosti vođeni igračima omogućuju pravoj osobi da stvori bogatstvo. Pokušajte posjedovati sve jedinstvene artefakte ili najbrže izgraditi svjetsko čudo u historiji. U Travian: Legends možete biti ko god želite.

Raj za stratega

Put do vlasti

Svi najveći usponi su počeli na isti način: polaganjem prvog kamena. Nakon toga je sve u Vašim rukama. Razvijajte se sve dok prvo selo u sjeni stabla ne postane carstvo nad kojim sunce nikad ne zalazi. Istražite server i pronađite oaze bogatstva. I eliminišite sve koji pokušaju stati na Vaš put. Plodovi Vašeg rada će se pokazati sa svakom zgradom, svakim vojnikom i napretkom koji će razvijati Vaše carstvo.

Epsko online strateško ratovanje

Dokažite se

Plamteće krhotine lete kroz nebo, uništavajući zgrade i nade obrane. Zemlja se trese od dolazne vojske dok nebo postaje tamno od dima. Dobrodošli na igralište za odrasle. Dokažite od čega ste napravljeni igrajući protiv hiljada drugih igrača i zaradite Vaše mjesto u svijetu Traviana. Nadmašite sa najboljom strategijom ili ih jednostavno napadajte svakih sat vremena. Historija nije napravljena u starim gradskim dvoranama nego na bojnom polju. Jeste li kukavica ili osvajač?

Spomenici vječnosti

Svjetsko čudo

Niste iskusili istinsku moć sve dok ne izgradite nešto tako monumentalno da cijeli svijet zastane da mu iskaže poštovanje. Izgradite svjetsko čudo zajedno sa Vašom alijansom i server je Vaš. Najveći ratovi će se voditi, najjače alijanse će se boriti i na kraju bi moglo sve zavisiti od jednog odlučujućeg poteza. U ovom trenutku istine prijatelji postaju ogorčeni neprijatelji a stari rivali stvaraju očajničke alijanse. Vrijeme je da heroji postanu legende. Da li ste spremni?

Jedinstvene moći

typetypetype