Izaberite svoju legendu

Osvajač

Vi uvijek vodite napad. Vi ste vrh koplja ili ovan koji ruši prvi zid. Bitke nose Vaše ime i neprijatelji dršću na njegov spomen. Uskoro ćete zapovijedati velikim vojskama i nemilosrdno pljačkati širom zemlje. Ali nemojte pogriješiti - ovaj put nije jednostavan. Ako se ne možete nositi sa konkurencijom, ovo nije za Vas. Ali ako biste rizikovali život i dio tijela za neograničene nagrade i slavu - pridružite nam se. Budite osvajač.

Coming soon

Skupite vojsku.

Da li želite voditi horde široke poput horizonta, uzrokujući da neprijatelji pobjegnu pri samom pogledu na njih? Ili biste radije odred vojnih stručnjaka, svaki pobijedi desetak ljudi bez kapi znoja. Kako ćete vladati ovisi o Vama. I ne brinite o odbrani. Niko ne želi dati Vašoj vojsci razlog za posjetu.

Pljačkajte, osvojite i uzrokujte kaos.

Vaša omiljena strategija počinje sa divljanjem. Zašto gubiti vrijeme sakupljajući resurse, kad možete srušiti komšijina vrata i pristojno pitati. Uništite zajedničke neprijatelje i stranci će postati prijatelji. I prijatelji rado doniraju resurse kako bi održali mir. Uskoro će se raširiti riječ o ratniku koji uzima ono što želi i Vaši zahtjevi će biti ispunjeni sa poštovanjem.

Vi ste prvak

Hoćete li osvojiti njihova sela ili ih spaliti do temelja? Koju ćete građevinu prvu srušiti sa Vašim katapultima? Neke su odluke teže od drugih, ali ih ne morate sami donijeti. Pronađite saveznike, umnožite svoju snagu i napadnite sa svih strana. Nemojte odabrati kako se boriti - odaberite kako pobijediti.

"Samo pravi ratnik uzima sve što može uzeti."

Jači od čelika

Ostanite na zemlji. Nadživite napad nakon napada sve dok ne postanu umorni i očajni. Nemojte gubiti vrijeme sa sitnim borbama. Vi se borite na duge staze. Uskoro, veličina Vaših zidova će uništiti sve nade osvajanja, a neprijateljska slaba sela će živjeti u sjeni Vaše tvrđave. Vaša strateška finesa neće proći nezapaženo. Grupirajte se, formirajte regionalnu supersilu i okončajte ovaj rat po Vašim uslovima.

Coming soon

Mislite dugoročno

Vrijeme je Vaš najveći saveznik. Sa svakim premorenim protivnikom, Vaš položaj u regiji jača. Poboljšajte svoju obuku i pravite jače oružje sve dok Vaša vojska ne nadmaši sviju u bitci. Proširite se sa novim selima, potaknite izgradnju specijalizovanih građevina i uložite u kulturno i zdravo društvo. Snažnim temeljem nadživjet ćete protivnike dok ne dođe vrijeme za Vaše najveće postignuće.

Zaštitnik naroda

Vaša vojska neće morati ubijati muhe u Vašem selu. Oslabite svoje protivnike tako što ćete slati tajnu podršku svojim komšijama. Ništa nije više zadovoljavajuće od nespremne vojske koja upada u Vašu utvrdu. Pomaganje prijateljima donosi mnoge prednosti. Osim resursa i iskrenih naklonosti, snažna odbrambena veza osiguraće Vam da nikad niste u nevolji. S Vašom snagom i zaštitom dolazi diplomatska moć.

Budite timski igrač

Odluke alijanse će Vam ići u prilog jer oni zavise od Vaše odbrane. Osigurajte podršku ostalim saveznicima i postanite ljepilo koje drži alijanse zajedno. Dok se drugi bore za moćne artefakte, Vaši su sigurno zaštićeni. A kad Vaša alijansa izgradi svjetsko čudo, Vi ćete biti njegov čuvar. S kombiniranim snagama cijele alijanse u Vašoj tvrđavi, pobjeda će biti Vaša.

"Pravi pobjednik i dalje stoji na kraju."

Vodite kao najveći

Bez vođa, nema carstva. Postanite centar Vaše alijanse i dovedite je do slave kao nikada do sada. Sa Vašom diplomatskom stručnosti, naći ćete rješenja koja nitko drugi ne može. Napravite sporazume koji Vašu oblast čine nedodirljivom. Izradite lukave strategije, zavadite neprijatelje međusobno i povucite svaku nit dok cijelo carstvo ne bude slijedilo Vašu volju. Dirigujte simfonijom rata po Vašem ukusu.

Coming soon

Slatkorječivi agent

Komunikacija je Vaš najmoćniji alat. Zadržite duh u Vašoj alijansi visoko i riješite probleme prije nego što nastanu. Alijanse će ovisiti o Vašoj diplomatskoj finesi kako bi ublažili tenzije i izradili planove koji smiruju sve strane. Strogo pregovarajte sa svojim neprijateljima i jasno dajte do znanja da Vaša alijansa ne popušta. Prijetnja tu i tamo nije nikoga povrijedila. Barem ne Vas.

Mudri mentor

Jak vođa nadahnjuje snagu u drugima. Tražite nove članove i osmislite individualne strategije da postanu moćan dodatak alijansi. Podržite talentovane savjetnike i pretvorite ih u sposobne vođe. Vi ćete se boriti rame uz rame sa vjernim saborcima i sklopiti prijateljstva koja će nadživjeti server. Vi ste zupčanik koji pretvara grupu stranaca u savršeni satni mehanizam.

Lukav strateg

Vaši saborci iz alijanse se oslanjaju na Vas kad im je potrebno. Koordinirajte odbranu brzo i nemojte dati neprijateljima niti jednu priliku. Postupajte mudro i pobijedite u bitkama bez ijednog izgubljenog vojnika. Orkestrirat ćete invazijama takvih epskih razmjera da će postati mitovi poznati svima. Kada bude vrijeme, napravite strategiju koja će se odvijati tokom mjeseci i uživajte u njenom savršenom izvršenju.

"Kontrolišite tok ovog servera"