background image

Vaše carstvo

type

Put do vlasti

Ovo nije put običnog čovjeka. Trebat će vam vizija toliko briljantna da inspiriše cijelo stanovništvo. Izgradite grad koji će Vaš narod iskreno poštovati; grad koji će braniti sa uvjerenjem. Da li ste osnovali trgovinsko carstvo ili podigli samoodrživo društvo? Da li ćete se milostivno suočiti sa prijetnjama ili udvostručiti uloge? Sprovedite Vašu viziju sa žarom i obranite je uprkos svim očekivanjima. Niko Vas neće moći zaustaviti.

Coming soon

Napravite planove

Budite mudri u vezi Vaših mogućnosti. Potreban je stručnjak da zna kada proširiti Vaše društvo a kada je bolje osnažiti Vašu infrastrukturu. Vojska bez zaliha brzo gubi zamah. Da li ćete zaštititi Vaše ispostave i ostaviti centar otvoren ili neka sreća odluči o njihovoj sudbini? Što je Vaš plan bolji, to ćete Vi postati jači.

Unaprijedite Vaše vještine

Postoji mnogo načina za usavršavanje. Prilagodite se okolnostima pretvarajući Vaša sela u utvrde, kulturne centre, vojne kampove ili resursna utočišta. Analizirajte Vaše protivnike i izradite savršenu vojnu strategiju kako bi nadmašili njihovu. Trenirajte Vašeg heroja da pomogne ondje gdje je najpotrebnije, bilo da se radi o resursima za Vaše selo ili sirovoj moći na bojnom polju. Skrivene strategije su posvuda, čekaju da budu otkrivene.

Istražite, proširite i istrijebite

Travian svijet nudi bezbroj područja za istraživanje. Otkrijte oaze sa resursima, osvojite ih i udvostručite Vašu proizvodnju. Ako ste još uvijek gladni, možete prisiliti Vaše komšije da podrže Vaše carstvo ili ih pokorite. Kada naiđete na stari, jako čuvani artefakt, budite obaviješteni. Legenda kaže da će onaj koji ga ukrade i nađe način kako ga koristiti imati nevjerovatnu moć.

"Stvorite dinastiju od hiljadu godina!"