Epsko online strateško ratovanje

Putovanje legende

Sa hiljadama igrača na serveru, događaji su doista epski. Velike alijanse uzdižu se do svjetske dominacije i pretvaraju se u ništa osim pepela. Sukobi alijansi se odvijaju mjesecima, dok dramatični obračuni i izdaje stalno mijenjaju tok historije. Svaki novi server je pun iznenađenja. Istodobno, njegova dugovječnost pruža Vam priliku da izradite smislenu strategiju. Dokažite se protiv najboljih protivnika i zaradite Vaše mjesto na prijestolju.

Hrabri počeci

Izgradite Vaše prvo selo. Opljačkajte Vaše komšije i iskoristite njihove resurse za razvoj naprednog sela i prijeteće vojske. Ne budite skromni.

Vladajte situacijom

Držite Vaše prijatelje blizu a Vaše neprijatelje dolje. Redovno pregledavajte okolinu kako biste spriječili bilo kakvu prijetnju. Osnujte alijansu sa ljudima dostojnim Vašeg povjerenja.

Postanite najjači

Proširite Vaš teritorij i izgradite vojnu mašineriju. Neka svi kapaciteti budu usmjereni na stvaranje moćne vojske sposobne za osvajanje artefakta.

Beskrajna blaga

Uništite Natare koji čuvaju artefakt i odnesite ga kući. Izložite ga u Vašoj riznici, sigurnog ali vidljivog svima. On je više od simbola moći. On je sam po sebi moć.

Vrijeme je za osvajanje

Iskoristite snažan učinak Vašeg artefakta i podupirite Vašu alijansu u Vašoj potrazi za vlašću. Zaštite Vašu imovinu pod svaku cijenu.

Napišite historiju

Epski obračun. Sa visokim adrenalinom, izgradite svjetsko čudo sa Vašom alijansom, branite ga do smrti i zaustavite pokušaj neprijatelja da izgrade svoje.